"A MAGAS VÉRNYOMÁS AZ ORVOSOK MESÉJE, AMELYÉRT PÉNZZEL ÉS AZ EGÉSZSÉGÉVEL FIZET!"

Hogyan lehet ténylegesen megszabadulni a magas vérnyomástól, elmondja Magyarország tiszteletbeli szívsebésze, Lukács Attila.

Zsámbék Krisztina / 19.07.2023

Magyarországon minden hatodik halálesetet a stroke és a szívroham okozza. És ezeknek az életveszélyes állapotoknak a fő oka a SZENNYEZETT EREK!

Gyakori fejfájást, látásromlást, rossz alvást és térdfájdalmat okozhatnak. Igen, az erekben lévő koleszterin okozza ezeket a tüneteket.

Gondolja, hogy a kor a hibás? Semmit sem tehetünk? Téved!

Olvassa el a cikket, és megtudja:

 • Milyen más betegségeket okoz még a szervek elégtelen vérellátása?
 • Mik a jelei annak, hogy az erek "elfáradtak"?
 • Nehéz otthon tisztítani az ereket?
 • Milyen veszélyeket rejt a magas vérnyomás, és milyen következményekkel jár a szervezetre nézve, ha nem szabadulunk meg tőle időben?
 • Hogyan menekülhet meg a magas vérnyomás okozta közelgő haláltól, ha az orvosok és a gyógyszertári készítmények nem segítenek?
 • Melyek a jelenlegi tudományos fejlesztések a magas vérnyomástól való megszabadulásra, és miért nem lehet gyógyszertárakban vásárolni?

Sikerült exkluzív interjút készítenünk Lukács Attila professzorral, aki nemzetközi orvosi magazinok szerint a XXI. század legjobb orvosai közé tartozik, gyakorló szívsebész, Magyarország kitüntetett orvosa.

Lukács Attila több mint 7420 szívműtétet végzett. Legidősebb betege 87 éves volt, a legfiatalabb pedig mindössze 15 órás.

Lukács Attila sok éven át dolgozott gyerekekkel, így megtanulta, hogy a bonyolult orvosi kérdéseket egyszerű és világos nyelven magyarázza el. 28 könyvet és tankönyvet írt, amelyek közül sokat 9 ország (köztük Németország és Izrael) egyetemein tanulmányoznak.

És a legfontosabb dolog, amit Lukács Attila tanít nekünk, hogy ne feledjük, az egészségünk 90%-ban a vérereinken múlik.

Zsámbék Krisztina interjú

- Lukács doktor, ön azt mondja a betegeinek és mindannyiunknak, hogy az erek az emberi egészség 90%-át teszik ki. Miért?

- A legnagyobb emberi szervnek a bőrt tartják De ez nem teljesen igaz. Valójában az érrendszer a testünk legnagyobb szerve. És nyilvánvaló, hogy a működési zavarok elkerülhetetlenül problémákhoz vezetnek az egész szervezetben.

Gondoljon csak bele: több évbe telne, amíg egy személygépkocsival, átlagos sebességgel bejárná egy ember ereinek teljes hosszát.

Testünkben körülbelül 150 milliárd kapilláris található. Ha a kapillárisok modelljét gyufából készítenénk, az annyit nyomna, mint 8 boeing! Ha pedig kiszámoljuk az erek hosszát, akkor körülbelül 100 000 km-t kapunk.

Íme egy példa az összehasonlításhoz. Egy autó átlagosan négy-öt év alatt 100 000 km-t tesz meg. Ha az első végétől 2023 elején indulunk, a második végét csak 2028-ban fogjuk elérni. Lenyűgöző méret, nem igaz?

Egy ilyen hatalmas rendszer nem lehet egyszerű. Tehát bármilyen hibás a működés, még ha csak egy kisebb hiba is fellép, sajnos elkerülhetetlenül a kóros állapotok széles skálájának kialakulásához vezet.

- Pontosan milyen állapotokról beszél?

- Íme a 6 leggyakoribb és legveszélyesebb probléma, amelyet az elzáródott erek okozhatnak, a növekvő kockázat sorrendjében:

 • Visszerek — a láberek elzáródásának eredménye. Szörnyű fájdalom, görcsök, nem gyógyuló horzsolások. A lábak 20 perc séta után elfáradnak. Az ujjak és lábujjak gombásodását és a repedezett sarkakat egyébként szintén a nem megfelelő vérellátás okozza.
 • Fájdalmas a WC-re menni és ülni - mivel a végbélben lévő erek meggyengültek, aranyér alakul ki.
 • Ízületi fájdalom — a nyomelemek hiánya a porcszövetekben. A térd-, ujj- és csípőfájdalom a rossz vérellátás miatt kezdődik.
 • Májproblémák — a vér által a májba juttatott tápanyagok hiánya miatt. Ez egy degeneratív folyamatot okoz, amelyet hepatózisnak neveznek. A gyakori keserűség a szájban és a böfögés nagyon jellemző tünetek.
 • A látás romlik és szédülés lép fel — amikor a fejben lévő erek gyengülnek, nemcsak szürkehályog alakul ki, hanem az agy oxigénhiánya is. Az oxigénhiány minden egyes napjával romlik a memória és csökkennek a szellemi képességek.
 • A lista tetején pedig a magas vérnyomás áll. Az a betegség, amely stroke-hoz és szívrohamhoz vezet.

Erre azt mondhatják, hogy ilyen állapotok csak idősebb embereknél alakulnak ki. De ez nem az életkorról szól! A koszos, koleszterinnel és kalciummal eltömődött erek akadályozzák a szervezet megfelelő működését!

És ezek a betegségek csak előrehaladnak, függetlenül attól, hogy milyen gyógyszeres terápiát alkalmaznak. Igen, ezeket tablettákkal lehet "csillapítani", de az ok nem megy sehová.

És minél több szennyeződés halmozódik fel az erekben, annál súlyosabbak lesznek a következmények. A közepes vagy súlyos agyi érszennyezés nagyobb valószínűséggel vezet stroke-hoz és teljes vagy részleges bénuláshoz.

Szeretne hosszú életet élni, egy egészséges testben? Kezdje el minél korábban az erek tisztítását!

- Lukács doktor, miért függ minden az erektől?

- Az erek az összes tápanyag szállító rendszere az emberi szervezetben. A gyenge erek miatt az egész test szenved. Kivétel nélkül minden szerv.

Akik étvágyukat szeretnék csökkenteni és fogyni, azoknak is jót tesz az érrendszeri tisztítókúra a koleszterinre! Ez lerakódik a vérerekben, így elzárja a tápanyagok útját a belső szervekhez. Ennek eredményeként az agy ezt az állapotot éhségként érzékeli, és azonnal jelzi: "Adj valamit enni!"

De valójában többet eszik, mint amennyire szüksége lenne. Innen származnak a zsírpárnák. Tisztítsa meg az ereit — a plusz kilók a túlevés iránti késztetéssel együtt eltűnnek.

Ismétlem, az erek az egészség 90%-át teszik ki. Tisztítsa meg őket, tonizálja, és akkor szinte minden krónikus és "gyógyíthatatlan" betegség eltűnik.

- Lukács doktor, mi a legveszélyesebb az erek számára?

- Néha olyan sok lerakódás van az erekben, hogy már egy kis rést sem lehet látni rajtuk. A koleszterin az, ami eltömíti a keringési rendszert.

Csak gondoljon bele, hogy 50 éves korára a testsúlyának körülbelül 8%-át az ereiben felhalmozódott koleszterin teszi ki. Ez 6-9 kg.

Ha normális esetben az érlumen csukló méretű lenne, a kor előrehaladtával egy ujj átmérőjére zsugorodna.

Az erekre legveszélyesebbek: koleszterin, vérrögök és kalciumlerakódások.

1. Koleszterin

A legfőbb dolog, ami eltömíti az ereket, a koleszterin. A koleszterin egy zsírszerű anyag, amely kétféle módon jut az erekbe. A koleszterin körülbelül egynegyedét a táplálékból kapjuk, a másik háromnegyedét pedig a szervezetünk termeli.

Egy 50 éves élet során az erek lumenje körülbelül 4-5-szörösre szűkül. A koleszterinplakkok akadályozzák a vér szabad áramlását, ami fejfájáshoz, ízületi problémákhoz, magas vérnyomáshoz és általános rossz közérzethez vezet. Az igazi életveszélyt azonban a vérrögök kialakulásának súlyos kockázata jelenti!

2. Vérrög

A vérrög a vérsejtek lágy képződménye. A trombózis a vérrögök felhalmozódása egy helyen vagy akár a véna teljes hosszában. Ezek sűrű masszák, amelyek akár 1 kg súlyúak is lehetnek a szervezetben. A veszély azonban nem a vérrögök számában rejlik, hanem abban, hogy azok instabilak. Bármelyik pillanatban leszakadhatnak, és szörnyű következményekkel járhatnak, akár halált is okozhatnak.

Ha egy vérrög hirtelen elzár egy eret az agyában, akkor stroke-ot kap. Ha elzár egy szívartériát, akkor szívrohamot kap. Bármely más szerv is maradhat vérellátás nélkül, ami összeesett tüdőhöz, veseelégtelenséghez, üszkösödéshez és sok más, az egészségre nézve visszafordíthatatlan következményhez vezethet.

3. Kalcium lerakódások

Tudja, hogyan kerül a kalcium az erekbe? Ezek a tabletták és étrend-kiegészítők maradványai. Egy ember élete során körülbelül 0,5 kg kalcium gyűlik össze a szervezetben - az erek falán és a szervekben. De a kalciumtól leginkább az agyunk szenved.

A kalcium szilárd anyag, éles élekkel. Könnyen átszúrhatja az eret bármilyen görcs vagy akár a testhelyzet hirtelen megváltozása esetén. Sok agyvérzést az erekben lévő kalciumlerakódások okoznak.

Az érrendszeri egészség romlásával állandó krónikus betegségek alakulnak ki!

Még ha egészséges életmódot is folytat, 40 éves korára akkor is felhalmozódik a "szemét" az ereiben. És ha még soha nem tisztította meg őket, itt az ideje. Még ha most jól is érzi magát, ez nem jelenti azt, hogy a szervezete tökéletesen rendben van. Sok életveszélyes betegség évekig tünetmentesen zajlik.

Mindannyian egészségtelen ételeket eszünk, sokan közülünk alkoholt isznak és dohányoznak. És ma a nagy többség számára ez egy megszokott életforma. De ezek a szokások nem múlnak el nyomtalanul a vérerek számára... Ennek eredményeként 5-8-szor gyorsabban megtelnek koleszterinnel, vérrögökkel és kalciummal.

A magas vérnyomás az első tünet, amely jelzi az érrendszeri tisztítás szükségességét. A vérnyomásemelkedés azt jelzi, hogy az erek már ⅔ elzáródott. Ha pedig hipertóniás krízisek idején tablettákat szed, akkor minden alkalommal még több kalciumlerakódást ad hozzá.

Ha most nem szabadul ki ebből az ördögi körből, a következmények végzetesek lehetnek! De ha megtisztítja az ereit, a vérnyomás-ingadozás, a gyakori fejfájás és az ízületi fájdalmak örökre eltűnnek az életéből.

Íme 4 ok, amiért KÖTELEZŐ megtisztítania az ereit:

Magas vérnyomás

Instabil vagy tartósan magas vérnyomás, amelyet ön gyógyszerekkel csökkent. Ha magas a vérnyomása, az azt jelenti, hogy az erei azt kiáltják: "Tisztíts meg minket!"

Visszerek

Csúnya és duzzadt vénák a lábakon, nehézség érzete, fájdalom és duzzanat. A koleszterin és a vérrögök eltömítik a vénákat. Fokozatosan megjelennek az érrendszeri "csillagok", amelyek végül hálózattá alakulnak. Így alakulnak ki a visszerek.

Aranyér

A végbélnyílásban lévő eltömődött erek az aranyeres csomók gyulladását okozzák. A vérellátó erekből származó lerakódások pedig hozzájárulnak a végbélrepedésekhez.

Osteochondrosis

Ez a porcok vérkeringésének károsodása. A porc kiszárad és kopni kezd, és nincs ideje helyreállni. Végül nem regenerálódnak és kiszáradnak. A sók nem mosódnak ki az ízületekből, és egyre inkább elkezdenek ellenőrizetlenül lerakódni.

- És honnan lehet tudni, mikor van már veszélyben az egészségünk?

- Íme 7 jel, amelyre mindenképpen oda kell figyelni. Azt sugallják, hogy az erek már kritikus állapotban vannak.

1. DUZZADT LÁB, KÉZ VAGY ARC

Az eltömődött erek nem tudják többé kivezetni a folyadékot. Estére a lábak megduzzadnak, ezért maradnak meg a zokni nyomai a bokán. Puffadt arc, táskák a szem alatt. Nem tudja levenni a gyűrűt az ujjáról. És a hasa nem azért növekszik, mert hízik, hanem mert a belső szervei kezdenek megduzzadni.

2. SZÉDÜLÉS

Probléma a vesztibuláris rendszerrel. Ez felelős a koordinációnkért, hogy érezzük a test mozgását és a térben elfoglalt helyzetét. A vesztibuláris rendszer a belső fülben található, így ha nem működik megfelelően, gyakran a hallás is károsodik.

3. ZAJ VAGY CSENGÉS A FÜLBEN

Ha zajt hall a fejében, az azt jelenti, hogy hallja a vér mozgását az erekben. Ez lehet állandó zúgás, finom csengés, lüktető vagy monoton zaj. Ezek a hangok megnehezítik a koncentrációt. És figyelmeztetnek minket: "Itt az ideje, hogy megtisztítsuk az ereket!"

4. ÁLMATLANSÁG

Az agynak ki kell termelnie a melatonin nevű alváshormont. Az ifjúság hormonjának is nevezik. Ha az erek nem működnek megfelelően, letargikusnak és álmosnak érzi magát, és egy idő után komoly problémák alakulhatnak ki: nőknél korai menopauza, elhízás vagy akár rák.

5. GYORS KIMERÜLTSÉG ÉS FÁRADTSÁG REGGELENTE

A szervezet igyekszik energiát megtakarítani, hogy a belső szervek működéséhez elegendő energia álljon rendelkezésre. Nem kapnak elég táplálékot. Ebben az állapotban még csak nem is álmodhat fizikai vagy szellemi tevékenységről - minden energiája a szervei működésének fenntartására megy el.

6. "SZIKRÁK" A SZEMEK ELŐTT ÉS HOMÁLYOS LÁTÁS

Elmosódás, köd, furcsa "szikrák" a szem előtt - mindezek a rendellenességek azt jelzik, hogy a beteg erek miatt nem jut táplálék a szembe.

7. SAJGÓ ÍZÜLETEK

Reggel merevnek érzi magát, mintha berozsdásodott volna mindene. A hidegben vagy az időjárás változásakor az ízületek kicsavarodnak. Recsegő hangok mozgás közben és fájdalom a térdben. Mindez azt jelzi, hogy az ízületekből hiányzik a természetes kenőanyag - a szinoviális folyadék. Egészséges vérkeringés nélkül pedig nem fog megjelenni.

Most már tisztában van vele, hogy e tünetek bármelyike bármikor súlyosbodhat. És akkor egy egyszerű érrendszeri tisztítás helyett sok pénzt kell fizetnie egy műtétért.

A vízvezeték lerakódásokhoz hasonlóan a koleszterin az évek során felhalmozódik az erek falán, plakkokat képezve, amelyek idővel beszűkítik a lumeneket és megakadályozzák a vér szabad áramlását

Gyakran előfordul, hogy e tünetek közül egyszerre több is jelen van. Nagy hiba az egyes betegségeket külön kezelni. Vérnyomás elleni tabletták, visszérre kenőcsök, aranyérre kúpok, ízületre gélek. És persze sok fájdalomcsillapító.

A gyógyszerészek hálásak lesznek önnek, hogy felesleges gyógyszereket vásárol. Pedig valójában csak meg kell szabadulnia az érrendszeri elzáródástól.

- Hogyan tisztítsuk meg az ereket?

- Kozák Mária, egy 52 éves kecskeméti könyvelő írt nekem. Állandó lábgörcsök kínozzák, esténként nehezére esik a járás. Vérnyomása gyakran az egekbe szökik, és túlsúlyos.

Hogyan segíthetünk Máriának? Ezt a választ írtam neki:

"Mária, ne hallgasson az inkompetens orvosokra, akik azt mondják, hogy az ön korában ez normális. A legjobb esetben azt tanácsolják, hogy fogyjon, de a szomszédok is adhatnak ilyen tanácsokat. Sajnos sok orvos megpróbálja önt rászoktatni egy olyan gyógyszerre, amelyért még évekig fizetni fog.

Egy normális orvos elsősorban a Cardiotensive ajánlaná. Ez egy természetes készítmény, amely megtisztítja az ereket, és megszünteti az összes betegség okát. Néhány hónap múlva egészséges ember lesz, és jobban fogja érezni magát, mint sok 40 éves".

Az erek biztonságos tisztításához csak egy kifogástalan hírnévvel rendelkező készítményt tudok megnevezni — Cardiotensive. Ez a készítmény 10 vagy akár 20 évvel is meghosszabbíthatja az életét. És ez egy minden szempontból teljes élet lesz: idős koráig élénknek és energikusnak fogja érezni magát, az agya és a memóriája tökéletesen fog működni, és a hirtelen fájdalom a teste bármely részén valószínűleg soha többé nem fogja zavarni.

Azokat a gyógyszereket, amelyek sürgősségi ellátásra szolgálnak, nem szabad mindennap bevenni. Ezek elfedik a betegség tüneteit, ahogy az állapot súlyosbodik. Nagy kockázatot vállal: ilyen homályos tünetekkel még egy jó szakember sem fogja tudni megállapítani, hogy mi a problémája.

A Cardiotensive nincsenek mellékhatásai, ellentétben a többi magas vérnyomás elleni készítmény 99%-ával. Hatása pedig csak a sebészeti beavatkozáshoz hasonlítható.

A Cardiotensive olyan növényi kivonatok keveréke, amelyek nem rakódnak le az erekben más kalciumrögökkel együtt, hanem "kimossák" az összes szennyeződést a vénákból, artériákból és a legapróbb hajszálerekből. A termék összetevői eltávolítják a koleszterint, a vérrögöket és a kalciumlerakódásokat - mindent, ami akadályozza a vér szabad áramlását a szervezetben.

Egyetlen gyógyszertári készítmény sem képes gyorsabban megtisztítani az évtizedek óta eltömődött ereket, mint a Cardiotensive. És egy vagy több kúra elegendő egy ilyen nagy "takarításhoz".

- Kérjük, meséljen többet a Cardiotensive hatásáról.

Az első hónapban a Cardiotensive körülbelül 70%-ban megtisztítja az ereket. Akár 2 kg koleszterinplakkot, akár 1 kg vérrögöt és 400 g kalciumlerakódást is eltávolít.

A fejfájás megszűnik, és a fülzúgás is elmúlik. Az agy, amely a tiszta ereknek köszönhetően teljesen táplált, egy szuperszámítógép sebességével kezd el dolgozni. A gondolatok világosak és érthetőek lesznek.

 • Képessé válik arra, amit korábban szuperképességnek hitt.
 • A hallása élesebbé válik.
 • Elkezdi jobban érzékelni az összes szagot.
 • Olyan finom ízbeli különbségeket észlelhet, amelyeket korábban nem vett észre.

Az étvágya visszatér a normális szintre, és ennek következtében a súlyfelesleg is eltűnik. Allergiája elmúlik, a friss levegő pedig megtölti a tüdejét, kellemes hullámokban terjed szét a testében, és enyhe eufóriát okoz.

A visszerek, az osteochondrosis, az aranyér, a máj- és agyi problémák mind a múlté lesznek.

A teste egy gyors autóvá fog átalakulni, amelyben a régi sebességváltót egy újjal cserélte le: a rázkódás és a zörgés megszűnik, az autó simán fog haladni, és évekig kitart majd. Ugyanígy a teste is alkalmazkodni fog az új érzésekhez. Képes lesz olyan dolgokra, amelyekről soha nem is álmodott.

Ez valóban lehetséges — a Cardiotensive életek ezreit menti meg!

Kozák Mária több száz különböző gyógyszertári készítményt próbált ki, végül feladta, és megfogadta, hogy nem költ több pénzt kétes csodaszerekre.

Az a tény, hogy az emberek nem tudnak a Cardiotensive, nem csak meglepő. Lehangoló. Az olyan készítményeket, mint a Cardiotensive, Japánban és Izraelben előnyösnek tartják, de sajnos nálunk az agresszívebb, számos mellékhatással járó módszereket választjuk. Ennek oka a betegek és az orvosok gyenge tájékozottsága.

Kétségeink árulóink, amelyek miatt sok mindent elveszítünk, amit elérhettünk volna, ha nem félünk megpróbálni.

Hadd mondjak el egy tanulságos történetet a bizalmatlanságról.

1847-ben Dr. Semmelweis egy bécsi szülészeti kórházban dolgozott, és észrevette, hogy a kórházában a nők 2,5-szer nagyobb valószínűséggel halnak meg, mint azok, akik otthon szülnek. Ennek egyetlen oka a láz.

Ebben a kórházban a diákok gyakran más eljárások, például boncolások után segítették világra a csecsemőket. A beavatkozások között egy egyszerű törülközővel törölték meg a kezüket. És az orvos gyanította, hogy ennek lehet valami köze a dologhoz.

Semmelweis elrendelte, hogy a kórházi személyzet minden alkalommal mosson kezet és eszközöket szülés előtt. Mi történt ezután? A halálozás 16-szorosan csökkent!

Egyértelműnek tűnt, hogy ezt a gyakorlatot az összes többi kórháznak is át kell vennie. De Semmelweist és ragyogó felfedezését egyszerűen figyelmen kívül hagyták! Az orvosi közösség nem támogatta őt, a vitathatatlan tények ellenére. A tehetséges orvos egy elmegyógyintézetben végezte.

A kézmosás csak 100 év után vált általános gyakorlattá.

Európában Cardiotensive hivatalosan csak egyetlen kórházban írnak fel, ahol "társadalmunk krémjét" - minisztereket, parlamenti képviselőket, hírességeket és más elit személyiségeket - kezelnek. Ott izraeli protokollok szerint kezelik őket, így a betegek végtelen folyamat helyett eredményeket kapnak.

A többi állampolgárunkat olyan vegyi anyagokkal kezelik, amelyeket ennek az elitnek a tulajdonában lévő gyárak állítanak elő...

De örülök, hogy sztárjaink, akik már megtapasztalták a Cardiotensive hatását, szívesen megosztják a magas vérnyomástól való megszabadulásuk történetét. Így segítenek másoknak megismerni a készítményt!

Kunovics Katinka: "Már 40 évesen magas vérnyomással szembesült. A túlsúly és a munkahelyi stressz miatt majdnem az intenzív osztályra kerültem. Még időben észhez tértem, és elkezdtem szedni a Cardiotensive. Teljesen helyreállította a szervezetemet, nem csak a magas vérnyomástól és más érrendszeri problémáktól segített megszabadulni, de a fogyás is könnyen ment!" Szolnoki Péter:"Annak ellenére, hogy sportoltam, a szív- és érrendszeri problémák mégis utolértek. Ijesztő volt - elsötétült a szemem, a mellkasom összeszorult, nem kaptam levegőt! Az arcom pedig állandóan vörös volt a magas vérnyomástól. Még a színpadot is el kellett hagynom egy időre. Még jó, hogy az orvosok Cardiotensive javasoltak nekem! Kitisztította az ereket, megszabadított a fejfájástól és még az ízületi problémáktól is. Most olyan a vérnyomásom, mint egy űrhajósé, újra fellépek, és remekül érzem magam!"

Hiszem, hogy a kétség a legnagyobb ellenségünk, ezért nem félek kipróbálni új dolgokat.

Tegyük fel, hogy megvette a Cardiotensive és kinyitotta a csomagot. Már a kapszulák megjelenése is egyértelművé teszi, hogy ezek nem vegyi termékek, hanem természetes segítség a szervezet számára.

Cardiotensive — gondosan kiválasztott természetes kivonatok, amelyek 6 lépésben tisztítják és helyreállítják a vénák, artériák és hajszálerek tónusát.

1. AZ EREK TISZTÍTÁSA

Az afrikai mangó eltávolítja a koleszterin stagnálását. A mangó kivonat hatóanyagai úgy pattintják le a plakkokat az erek faláról, mint felújításkor a csempéket a falról. A koleszterin azonban továbbra is az erekben marad, nem tud magától eltűnni. Ezért egy második szakaszra van szükség.

2. ENERGIATERMELÉS

A quandong kivonat hatóanyagai továbbra is kifejtik hatásukat. Magukhoz ragadják az elpusztult koleszterinmolekulákat, és jótékony hatású lipoproteinekké alakítják őket. Ezek az újonnan képződött fehérjék eltávolítják a koleszterint az erekből. Ilyenkor a zsír elégetése és az energia felszabadulása megy végbe - úgy érzi, hogy feltöltődik energiával, és javul az egészsége.

3. A GÖRCSÖK MEGSZÜNTETÉSE

A tamarind nyugtató hatással van az erek falára. A normális véráramlás nélkül összepréseltek biztonságosan és zökkenőmentesen visszatérnek a normális állapotba. A fejfájás megszűnik, a fülzúgás elmúlik, a tüdő és a hörgők pedig tökéletesen működnek.

4. STRESSZCSÖKKENTÉS A SZÍVIZOM SZÁMÁRA

A gotu kola kivonat hatóanyagai megtalálják és feloldják a vérrögöket. A maradék kalcium eltávolodik az erek falától, és már nem fenyegeti a vénákat, artériákat és hajszálereket. A szívroham kockázata nullára csökken.

5. AZ ÉRFALAK ERŐSÍTÉSE

Az acai bogyó kivonat javítja az érfal tónusát. Mikrokárosodás esetén, amikor az erek megrepedhetnek, az acaiban lévő hatóanyagok "megtapadnak", mint egy sebtapasz, ami a legjobb védelmet nyújtja az agynak a stroke ellen. A sejtek táplálékhoz és oxigénhez jutnak, a fej pedig könnyebbé válik.

6. SZABAD ÉS EGÉSZSÉGES VÉRÁRAMLÁS

A szervek végre megfelelő táplálékhoz jutnak. Az ízületek nem fájnak, a visszerek nem dudorodnak tovább. Többé nem kell félnie az aranyérproblémáktól és a duzzanatoktól, a mája és más szervei pedig tökéletes biztonságban vannak.

Pillangóhatás

A Cardiotensive szedésének hatása az úgynevezett "pillangóhatáshoz" hasonlít, amikor egy folyamat a változások láncreakcióját váltja ki. Ha leküzd egy komoly problémát, a többi is megszűnik. Tisztítsa meg az ereket — ez az első lépés.

Mi fog történni ezután? Képzeljük el.

1. REGGEL FELKELNI ÖRÖM

Reggelente könnyen felkel az ágyból, nem kell megerőltetnie magát, nyújtózkodva és a lábát dörzsölgetve, ropogtatva a hátát és a nyakát. Reggel a test tele van energiával és erővel, mert az erek teljesen tiszták, a szervek pedig megkapták a szükséges éjszakai táplálást és pihenést. A testrészek megkapják a megfelelő vérellátást és energiát gyűjtöttek az új naphoz. Éjjel erőt nyert egy új napra.

2. REGGELIRE — AMIT CSAK AKAR

Egyen reggelire egy szendvicset vastagon megkenve vajjal, omlettel, és a máj és a gyomor könnyedén megemészti. Nincs többé keserű íz a szájban vagy szúró fájdalom a gyomorban. Azok az erek, amelyek tápanyagot szállítanak a gyomorba, megtisztultak, így még a körmöt is meg tudja emészteni.

3. ERŐHULLÁM

Nem kell aggódnia a lábai miatt, amikor elhagyja a házat - bírni fogják a tempót, még akkor is, ha egész nap gyalogol, anélkül, hogy elfáradnának vagy megduzzadnának. A szandálok, cipők és zoknik nem eszik bele magukat a duzzadt lábakba, mint zsineg a kolbászrúdba.

4. NYUGALOM ÉS HIGGADTSÁG

Ön nyugodt és ellazult. A hosszan tartó fájdalom, amely elhomályosította az elméjét és megakadályozta a koncentrálásban, eltűnt. Amikor nincs fájdalma, intenzívebben érzékeli az ismerős dolgokat, hangokat és szagokat.

5. ENERGIA ÉS CSELEKVÉSRE VALÓ HAJLANDÓSÁG

Még egy nehéz munkanap után is tiszta fejjel tér haza. Az agy egy svájci óra pontosságával működik; egyáltalán nem érez fáradtságot.

6. KIVÁLÓ ALVÁS

Amint álomra hajtja a fejét, azonnal elalszik. Többé nem fogja a fél éjszakát a falat bámulva eltölteni. Most már minden egyszerű. Ön dönti el, mikor szeretne elaludni, és a teste azonnal reagál a parancsra. Az alvása mély és kellemes.

A Cardiotensive kitisztítja az ereket és stabilizálja a vérnyomást az elkövetkező évekre. Nem kell állandóan szedni.

Mindössze 7 hét alatt teljesen helyreállítja az ereket, és a vérnyomása a következő 5 évben 120/80 lesz.

Fontos! Kúraszerűen kell szedni, mivel kumulatív hatása van. A hatóanyagoknak el kell érniük a megfelelő koncentrációt a szervezetben ahhoz, hogy a hatás tartós legyen.

Meg tudom mutatni a második levelet, amelyet Kozák Máriától kaptam. Ezt azután írta nekem, hogy elvégezte a Cardiotensive kúrát.

Kozák Mária, 52 éves kecskeméti könyvelő

Bárcsak korábban tudtam volna a Cardiotensive. Köszönöm szépen, hogy ajánlotta a megrendelését! És milyen kár, hogy nem kapható a gyógyszertárakban. Az emberek a jó ég tudja, mivel mérgezik magukat! ÉS SENKI SEM TUD EGY IGAZÁN HATÉKONY KÉSZÍTMÉNYRŐL.

Elvégeztem egy Cardiotensive kúrát és a vérnyomásom normalizálódott. És nem csak csökkent, hanem minden kellemetlen tünet is eltűnt. Most a felső stabilan 120-126. Abból ítélve, hogy a visszerek eltűntek, az erek teljesen visszatértek a normális állapotba. Újra más szemmel láttam a világot, minden olyan tiszta volt a fejemben és a szememben!

Végre lefogytam, és ez csak úgy magától történt. Olyan, mintha valami zavart volna korábban, de most eltűnt. A vizsgálatok azt mutatják, hogy a koleszterinszintem és még a cukrom is csökkent. Ez jelentik a tiszta erek! Nagyon köszönöm, hogy mesélt nekem a Cardiotensive. Most mindenkinek ajánlom!

- A betege azt írja, hogy a gyógyszertárakban nincs Cardiotensive. Ez igaz?

- Sajnos igaz. Visszautasítottuk, hogy kenőpénzt fizessünk a kapzsi gyógyszertárláncoknak. Hatalmas felárat akartak kérni, hogy személyesen kapják meg a pénzüket minden egyes csomagért. Ilyen magas árak mellett a kúra 100 000 és 200 000 forint közötti összegbe kerülhetett volna a vevőnek.

A gyógyszertárak vezetősége elmagyarázta nekünk, hogy ha valaki megvesz egy Cardiotensive kúrát, akkor megszabadul a magas vérnyomástól és kitisztítja az ereit, a gyógyszertárak pedig elveszítenek egy törzsvásárlót. A többi gyógyszerre, amelyet minden hónapban engedelmesen megvásárolt, már nem lesz szükség. Ez a gyógyszertárak számára veszteséget jelentene, ezért a lehető legmagasabb árat követelték egy kúráért.

Ennek eredményeképpen a Cardiotensive gyártója felbontotta a szerződéseket az összes gyógyszertárral, és áttért a kizárólag online értékesítésre. De így sok problémát sikerült elkerülni. Az ügyfél telefonon beszél egy tanácsadóval, együtt határozzák meg a kúra időtartamát, majd az ügyfél szállításkor átveszi a csomagot. Ezért a Cardiotensive most sokkal megfizethetőbb, mint amikor a gyógyszertárakban árulták.

Intézetünk a Cardiotensive gyártójával közösen elindította a "Tiszta erek" regionális kedvezményprogramot!

A programban részt vevő régiók lakosai promóciós alapon akár 50%-os kedvezménnyel juthatnak hozzá a Cardiotensive termékhez.

A Cardiotensive regionális kedvezményprogram keretében történő megrendeléshez ezeknek a feltételnek kell teljesülnie:

- Csak a kedvezményes program régiójában élő 18. életévét betöltött
személyek vehetik igénybe a kedvezményes program előnyeit.

- Kizárólag személyes használatra vásárolhat.
Erre azért van szükség, hogy felvegyék a harcot a közvetítőkkel, akik tömegesen próbálják felvásárolni a Cardiotensive, és a saját felárukkal továbbértékesíteni.

- Kizárólag a hivatalos sorsoláson keresztül.
A termék korlátozott elérhetősége miatt a termék hivatalos nyereményjátékon keresztül kerül értékesítésre - olvasható az alábbi oldalon.

Ha elég szerencsés ahhoz, hogy az Ön területén van kedvezményes program, akkor arra bátorítom, hogy minél hamarabb igényelje a Cardiotensive. Idén biztosan nem lesz megismételve a program.

Ha akár 50%-os kedvezményt szeretne kapni a programon keresztül, nyissa ki az alábbi három ajtó egyikét, és megtudja, hogy milyen kedvezményt kaphat a termékre.

Fontos: Arra a következtetésre jutottak, hogy július - augusztus a legjobb idő a Cardiotensive kúra megkezdésére. Az átlaghőmérséklet stabilizálásával felgyorsul az anyagcsere, fokozódik a vérkeringés a szervezetben, növekszik a belső szervek vér- és oxigén áramlása, és fokozódik a termék hatása. A vérnyomás 78%-kal gyorsabban normalizálódik, mint az év más időszakaiban.

TALÁLJA KI, MELYIK AJTÓ REJTI AZ 50%-OS KEDVEZMÉNYT

Ön kedvezményesen megkaphatja a
Cardiotensive.

OK
img

Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a nevét és telefonszámát.
Siessen! Hátralévő idő:

22800 Ft

11400 Ft

Hozzászólások:

éppen ír...

Cardiotensive MEGRENDELÉSE AKCIÓSAN

*Gyógyszernek nem minősülő termék
**A készítmény hatása az egyéni tényezőktől függ
***Használat előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a tájékoztatót